Gårdbesøg hos Jonas og Martin

Jonas GoGris

YEAH! I går startede dagen på den bedst tænkelige måde: Gårdbesøg hos Martin og Jonas fra Go Gris, for at brainstorme omkring udviklingen af Danish Crowns nye mobile udstillinger. Sammen med Jonas “Pindhund” Hallberg vil vi skabe et nyt dialogværktøj til vores landmænd, som de kan tage med ud i landet, når de vil slå bro mellem forretning og forbruger, og fortælle historien – fra jord til bord. Atter en gang blev jeg mindet om, HVOR omsorgsfulde, dygtige, arbejdsomme og visionære vores ejere – landmændende – er. En helt igennem spændende og inspirerende dag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: